Opskrift til 2 personer
2-3 stykker kyllingebryst – 0,4 dl rapsolie – 70 g parmaskinke skåret i mindre stykker – 1 finthakket løg -2 spsk. tomatpuré – 1 ds. hakkede tomater – 1 hønsebouillon – 2 dl fløde – 200 g pasta – frisk timian – 3 spsk. hakket persille – salt & peber – parmesanost
Kog kyllingebrysterne sagte i letsaltet vand ca. 20 min. Og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Varm olien langsomt op i en gryde og tilsæt løg, tomatpuré og parmaskinken. Lad det få lidt farve inden tomaterne tilsættes. Varm det godt igennem og kom bouillonterning, en kvist timian og fløde ved. Lad det simre lidt og smag til med salt & peber. Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom den i saucen og varm det hele godt igennem.
Lad pastaen dryppe af og bland lidt friske timianblade og hakket persille i.
Server saucen til pastaen og sæt parmesanost på bordet så hver især kan drysse det over retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar