Opskrift til 2 personer
3 store bagekartofler – olie til stegning – salt
2 store laksesteak fra fiskehandleren – salt og citronpeber
400 g frisk spinat – 1 fed presset hvidløg - salt og citronpeber
400 g kryddertomater – timian – salt & peber
Rens kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i en frysepose sammen med lidt olie og salt. Bind en knude på posen og ryst kartoflerne så olie og salt har fordelt sig godt. Hæld kartoflerne ud på bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca. 45 min til de er møre og sprøde.
Skyl spinat godt og kom den i en gryde. Lad den falde sammen og simre i sin egen væde. Kom hvidløg i og smag til med salt og citronpeber.
Tomaterne deles i både og kommes i en lille kasserolle hvori de koger lidt ud og tilsættes timian, salt og peber – og eller krydderier efter smag.
Steg laksen på panden 3-4 minutter på hver side og drys den med lidt salt og citronpeber.
Server laksen – gerne portionsanrettet – sammen med tilbehøret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar