En rigtig sommer-smovse-kage, her sammen med et glas iskoldt frappé!3 store æg -200 g rørsukker - 200 g mandler eller andre nødder Mandlerne males fint med og med skal.
Æg og sukker piskes sammen og de malede nødder blandes i. Springform fores med bagepapir i bunden og massen kommes i.
Bages i ovnen 30-35 min. på 190 grader på næst nederste rille.
2 ½ dl. Piskefløde - 1 ½ dl. Creme fraiche (9%) -1 spsk. Flormelis -1 tsk vanillesukker
Fløden piskes stift og blandes med creme fraiche, flormelis og vanillesukker.
Cremen smøres på den KOLDE nøddebund og sættes på køl natten over.
Næste dag og kort før servering kommes jordbær eller andre bær på kagen.
Tak til Peter og Susanne for opskiften på denne lækre kage!OPSKRIFT PÅ FRAPPÉ HER!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar