tirsdag den 6. januar 2009

Skinkestrimler med chili og østerssauce

Opskrift til 2 personer

400 g mager skinke – 300 g peberfrugt – 1 stor porre – 3 fed hvidløg – 1 grøn chili – 150 g sukkerærter – olie til stegning – 3 spsk østerssauce – saft af 1 lime – salt & Peber – basilikum – ris

Skær kødet i tynde strimler og peberfrugt, porrer, hvidløg i fine tern. Flæk chilien, fjern kernerne og hak chilien i fine stykker. Sukkerærterne bruges hele.

Kog risen efter anvisningen på pakken.

Steg kødet i lidt olie i et par minutter – i en wok eller stegegryde – tilsæt grønsagerne og steg yderligere nogle minutter. Kom østerssauce og limesaft i retten. Smag til med salt & peber og drys lidt basilikum i også. Steg videre ved høj varme til kødet er mørt og der stadig er ”bid” i grønsagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar