Opskrift til 2 - 3 personer
1 1/4 liter vand - 4 gulerødder – 3 persillerødder - ½ blomkål – 1 stilk bladselleri – 1 porre – 1 ds hakkede flåede tomater – 1 chilifrugt – 2 fed hvidløg – ca. 2 blokke hønsebouillon – ca. 1 blok oksebouillon – peber – Tabasco
Vandet bringes i kog. Gulerødder og persillerødder skrælles, skæres i skiver og kommes i vandet.
Bladselleri og porre skæres i tynde skiver og kommes ligeledes i vandet.
Chilifrugten flækkes og kernerne fjernes. Chili og hvidløg hakkes fint og kommes også i suppen.
Endelig tilsættes tomaterne. Smag til med bouillonpulver, peber og et par strint Tabasco og kog suppen til grønsagerne er møre og endnu har ”bid”.
Ha’ køkkenrullen parat – det er en suppe der løsner!
ja jeg kunne forestille mig at vand kom ud af mine øjne...og næse og huden lidt senere....men den lyder god...der skal nemlig være lidt bid i supper....man skal få varmen......
SvarSletDet skal der nemlig!
SvarSlet