onsdag den 7. januar 2009

Lækker vintersuppe med chili


Opskrift til 2 - 3 personer

1 1/4 liter vand - 4 gulerødder – 3 persillerødder - ½ blomkål – 1 stilk bladselleri – 1 porre – 1 ds hakkede flåede tomater – 1 chilifrugt – 2 fed hvidløg – ca. 2 blokke hønsebouillon – ca. 1 blok oksebouillon – peber – Tabasco

Vandet bringes i kog. Gulerødder og persillerødder skrælles, skæres i skiver og kommes i vandet.
Bladselleri og porre skæres i tynde skiver og kommes ligeledes i vandet.
Chilifrugten flækkes og kernerne fjernes. Chili og hvidløg hakkes fint og kommes også i suppen.
Endelig tilsættes tomaterne. Smag til med bouillonpulver, peber og et par strint Tabasco og kog suppen til grønsagerne er møre og endnu har ”bid”.

Ha’ køkkenrullen parat – det er en suppe der løsner!





2 kommentarer:

  1. ja jeg kunne forestille mig at vand kom ud af mine øjne...og næse og huden lidt senere....men den lyder god...der skal nemlig være lidt bid i supper....man skal få varmen......

    SvarSlet