Opskrift til 2 personer i to dage
500 kyllingefilet i strimler – 2 spsk olivenolie - 1 stort løg i tynde skiver - ½ spsk friskrevet ingefærrod – 5 gulerødder i tynde skråskiver – 150 g sukkermajs (eller haricots verts) – 200 g små blomkålsbuketter - 1ds bambusskud – 200 g i tykke skiver champignon – sweet soya – 4 dl hønsebouillon – 1½ spsk Maizena – friskkværnet peber
Dag 1: 2 dl vilde ris
Dag 2: 200 g pasta-penne – 1 tsk karry – 1 knivspids tørret chili
Dag 1:
Kog risen efter anvisningen på posen.
Olien opvarmes i en wok eller en god pande med høj kant og kyllingestykkerne brunes og tilsættes løg og ingefær. Resten af grønsagerne hældes ved og lynsteges ved høj varme indtil de er knap møre og stadig sprøde.
Så tilsættes hønsebouillon og det hele koger lidt sammen og jævnes med Maizena rørt op i lidt koldt vand.
Smages til med sweet soya og friskkværnet peber.
Spis den vilde ris til.
HUSK NU LIGE AT DER SKAL VÆRE CHOP SUEY TIL 2 DAGE!
Dag 2:
Kog pastaen og varm Chop Suey’en langsomt op. Tilsæt karry og chili.
Bland den færdigkogte pasta i retten. Smag eventuelt til med lidt soya.
500 kyllingefilet i strimler – 2 spsk olivenolie - 1 stort løg i tynde skiver - ½ spsk friskrevet ingefærrod – 5 gulerødder i tynde skråskiver – 150 g sukkermajs (eller haricots verts) – 200 g små blomkålsbuketter - 1ds bambusskud – 200 g i tykke skiver champignon – sweet soya – 4 dl hønsebouillon – 1½ spsk Maizena – friskkværnet peber
Dag 1: 2 dl vilde ris
Dag 2: 200 g pasta-penne – 1 tsk karry – 1 knivspids tørret chili
Dag 1:
Kog risen efter anvisningen på posen.
Olien opvarmes i en wok eller en god pande med høj kant og kyllingestykkerne brunes og tilsættes løg og ingefær. Resten af grønsagerne hældes ved og lynsteges ved høj varme indtil de er knap møre og stadig sprøde.
Så tilsættes hønsebouillon og det hele koger lidt sammen og jævnes med Maizena rørt op i lidt koldt vand.
Smages til med sweet soya og friskkværnet peber.
Spis den vilde ris til.
HUSK NU LIGE AT DER SKAL VÆRE CHOP SUEY TIL 2 DAGE!
Dag 2:
Kog pastaen og varm Chop Suey’en langsomt op. Tilsæt karry og chili.
Bland den færdigkogte pasta i retten. Smag eventuelt til med lidt soya.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar