Opskrift til 2 personer
35 g pinjekerner - ½ dl æblecider - ½ spsk æblecidereddike – 1 spsk olivenolie – salt - ½ spidskål - ½ salatløg – 1 æble
Pinjekernerne ristes let gyldne på en tør pande.
Bland æblecider med olie og eddike og smag til med lidt salt.
Snit spidskålen fint og skær løg i ganske tynde skiver og vend det i dressingen. Lad det gerne stå og trække lidt.
Skær æblet i både og skær bådene i tynde skiver på den lange led. Kom æblerne i salaten og drys pinjekerne over.
En skøn og forfriskende salat som tilbehør til f.eks. grillretter.
35 g pinjekerner - ½ dl æblecider - ½ spsk æblecidereddike – 1 spsk olivenolie – salt - ½ spidskål - ½ salatløg – 1 æble
Pinjekernerne ristes let gyldne på en tør pande.
Bland æblecider med olie og eddike og smag til med lidt salt.
Snit spidskålen fint og skær løg i ganske tynde skiver og vend det i dressingen. Lad det gerne stå og trække lidt.
Skær æblet i både og skær bådene i tynde skiver på den lange led. Kom æblerne i salaten og drys pinjekerne over.
En skøn og forfriskende salat som tilbehør til f.eks. grillretter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar