torsdag den 29. maj 2008

Bodils vidunderlige rabarbertærte

1 hel tærte

300 g rabarber - 100 g rørsukker - korn fra vanillestang - 150 g smør - 150 g sukker - 1 æg - 50 g mel - 125 g kokosmel - 1 knivspids bagepulver - cremefraiche - vanille


Snit rabarberstænglerne fint og bland dem med rørsukker og vanillekorn.

Rør smør med sukker og tilsæt ægget. Bland mel, kokosmel og bagepulver og drys det i dejen under omrøring.

Del dejen i to lige store portioner og fordel den ene portion af dejen i et smurt tærtefad på ca. 25 cm i diameter. Læg rababerblandingen ovenpå. Og fordel den resterende del af dejen øverst.

Bag tærten i en forvarmet ovn i ca. 40 minutter ved 170 grader.

Spis kagen mens den er lun og server cremefraiche eventuelt tilsat lidt vanille til tærten.

MUMS! siger vi bare!

4 kommentarer:

  1. uhm!!!
    det ser godt ud...da jeg er absolut vild med rabarber, er det en dejlig ting med en opskrift på en rabarbertærte...den ser lækker ud...

    SvarSlet
  2. PAS PÅ! Den vildt vanedannende!
    God weekend!

    SvarSlet
  3. Super lækker dej, men pas på den kan godt være lidt syrlig.. (sørg for at rabarberen er helt moden og tilføj lidt sukker, så er den perfekt...

    SvarSlet
  4. Har lige lavet den!! Det var dog en fantastisk kage!!!

    SvarSlet