Opskrift til 2 personer
400 g lyssej – 70 g fetaost – 1 dl grønne oliven uden sten – 2 spsk hakket persille
400 g kogt pasta – 3 tomater – 2 røde peberfrugter – 2 spsk olivenolie – salt og peber
Skær fisken i fire stykker og læg den i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.
Smuldr fetaosten. Hak oliven og bland den med fetaen og den hakkede persille. Fordel blandingen over fisken.
Stil fadet i en 225 grader varm ovn og bag fisken i cirka 10-15 minutter til den er mør.
Skær tomater og peberfrugt i tern og bland den i den kogte pasta, der ikke behøver at være kold. Kom olivenolie i og smag til med salt og peber.
I stedet for lyssej kan bruges torsk eller laksefilet.
400 g lyssej – 70 g fetaost – 1 dl grønne oliven uden sten – 2 spsk hakket persille
400 g kogt pasta – 3 tomater – 2 røde peberfrugter – 2 spsk olivenolie – salt og peber
Skær fisken i fire stykker og læg den i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.
Smuldr fetaosten. Hak oliven og bland den med fetaen og den hakkede persille. Fordel blandingen over fisken.
Stil fadet i en 225 grader varm ovn og bag fisken i cirka 10-15 minutter til den er mør.
Skær tomater og peberfrugt i tern og bland den i den kogte pasta, der ikke behøver at være kold. Kom olivenolie i og smag til med salt og peber.
I stedet for lyssej kan bruges torsk eller laksefilet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar