Opskrift til 2 personer100 g røget laks – 2 æg – 200 squash – 200 kartoffel – 2 tsk mel – 1 bdt persille – salt - peber – olie – 50 g DDV-yoghurt – grøn salat – 2 skiver letristet brød –
Riv squashen groft og pres væden fra. Riv også kartoflerne og bland de revne grønsager med æg, mel og hakket persille. Drys med lidt salt og peber.
Lav nogle flade klatter af grønsagsmassen og læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en 200 grader varm ovn til de er pænt gyldne og gennembagte, det tager ca. 15 min.
Server røstierne med salat, laks og yoghurt og spis lidt ristet brød til.
Lækker opskrift - også et hit hos børnene:-) Vi erstattede dog yoghurten med cremefraiche da det var i køleskabet. Samgte forrygende!
SvarSletTak for din kommentar. Det er altid rart med tilbagemeldinger, helst ros, men knagme også hvis der er et eller andet man har glemt at få med eller hvis noget kan misforstås.
SvarSletJeg syntes det er skægt at det er et hit hos børnene...det er aldrig helt til at regne ud...
Mvh Benny & Bodil