Opskrift til 2 personer
400 g kyllingebryst (filet) – olie – 2 dl kyllingebouillon – 3 dl friskpresset appelsinsaft – 2 spsk Maizena – salt og peber – flydende sødemiddel – 2 spsk hakket estragon – 150 g broccoli – 200 g gulerødder – 150 g champignon – 125 g ris.
Kom lidt olie på en pande og steg kyllingefileterne møre.
Kog risen efter anvisningen på pakken.
Hæld bouillon og appelsinsaften i en gryde. Kog det op og jævn dem med Maizena udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber, sødemiddel og hakket estragon.
Del broccoli i små buketter, skær gulerødder i strimler og champignon i kvarte. Kom grønsagerne i orangesaucen og kog dem møre i nogle minutter. Der skal helst stadig være bid i dem.
Anret orangesaucen med grønsagerne på tallerkener. Skær kyllingestykkerne i skiver og læg dem ovenpå. Server risen til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar