Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

onsdag den 2. april 2008

Salat med skinke og tomat

Opskrift til 2 personer

160 g mager pålægskinke – 100 g spidskål – 100 bladselleri eller fennikel – 100 g grøn peberfrugt

Dressing: 200 g ylette – 30 mayonnaise – 2 tsk fransk dijonsennep – estragon – salt og peber

300 g lækre tomater – 2 skiver godt toastbrød


Kålen snittes fint og bladselleri skæres i tynde skiver på tværs. Peberfrugten skæres i tynde strimler.

Kål, bladselleri og peberfrugt koges i cirka 2 minutter i letsaltet vand. Vandet hældes fra og grønsagerne afkøles.

Skær skinken i tern og vend den i grønsagerne.

Ylette røres med mayo og sennep og smages til med estragon, salt og peber.

Grønsagsblandingen anrettes på fade og pyntes med tomater skåret i både. Dressingen serveres til eller hældes over.

Spis letristet toast til.

Ingen kommentarer: